Eric Keur

“Please allow me to introduce myself, I am a man of wealth and taste…”

Deze quote is de enige van een Stones nummer dat de moeite om te onthouden en te  gebruiken. Ik ben niet eens een Stones fan, misschien hebben ze nog wel andere leuke stukjes tekst, maar de muziek is niet mijn Cup of Tea. Welkom op mijn blog/site of hoe je het ook wilt noemen. Zonder ook maar enige vorm van regelmaat schrijf ik hier over zaken die mijn interesse hebben. Dat varieert van sport tot techniek, van politiek tot whisky en natuurlijk mijn reisverslagen.

Mijn hobby’s zijn beach volleybal, whisky, lezen, reizen. Dat doe ik naast mijn werk als unithoofd bij een IT afdeling. Waar ik mij fulltime bezig hou met leiding geven aan een team van IT professionals. Beach volleybal is de sport waar ik mij ook graag mee bezig hou. Na een sabtical year (2015) ben ik recentelijk weer begonnen met training geven aan een drietal talenten die technisch en tactisch meer van het spel willen weten.

Mijn wilde haren zijn inmiddels morphed tot grijze haren, een teken van wijsheid en kalmte (of zo). Hierdoor is mijn Whisky leven belangrijker geworden en interessanter, door meer geld komen meer soorten Whisky in aanmerking. Het genieten van een drankje samen met een hapje en een sigaar is iets waar ik niet vaak genoeg de tijd voor kan nemen.

Dit is wat ik doe, wie ik ben is een veel langer verhaal dat me te veel tijd kost om goed onder woorden te brengen. Als je me beter leert kennen krijg je een betere indruk van me.

Eric Keur
5 december 2015

whisy-sigar

0 comments on “Eric KeurAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *